Sega bärrutor


Detta recept är så enkelt att det går inte att misslyckas. Och kakan är jättegod och seg och blir lite som maräng på ytan och kladdig i mitten. Mums! Går att variera med frukt, när eller vad du vill! 

Recept:
200g smör
4 ägg
6 dl socker
6 dl mjöl
2 tsk vaniljsocker 
200g frysta hallon

Så gör du!:
Smält smöret.
Vispa ägg och socker poröst.
Tillsätt sedan de andra ingredienserna och tillsist smöret. Häll sedan i en långpanna med smörpapper. Klart! Superenkelt och snabbt :-). Baka i ugnen 30 min i 175*c. Skär sedan kakan i rutor i valfri storlek! 





Anonym
2014-06-22 @ 19:11:55

Du borde varit mer klar med att det är ÄGGEN som ska blandad med sockret.. och att smöret ska vara SMÄLT..

Annars,, god kaka!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Kardegumman

Bullar, kakor, cupcakes, muffins & mycket mer!

RSS 2.0